Life Update #3: Druk Druk Druk

Er is weer inmiddels een maand voorbij en ik heb het ondertussen super druk. De afgelopen maand zat ik 20 uur per week in de mediatheek bij mijn vrijwilligerswerk omdat mijn collega ziek was moest ik invallen. Gelukkig is dat afgelopen week weer naar 3 dagen in de week gegaan want mijn collega is terug.
Ook is het zo dat ik vanuit het UWV naar het Jongerenloket geweest ben omdat mijn uitkering per 1 april stopt, dit betekend dat ik of verder moet zonder geld,of een bijstandsuitkering aanvragen bij de gemeente. Hiervoor moet ik vanuit het jongerenloket eerst onderzoek doen naar, 1 of ik gewoon kan gaan werken (lees 5x per week solliciteren) of 2 dat ik met hulp van de gemeente een traject volg om mijn eigen bedrijf op te zetten. En omdat ik het deze keer goed wil doen wil ik eerst een concreet plan maken voor dat ik mijzelf weer in het ondernemerschap gooi.

Ondertussen ben ik ook nog bezig met een opleiding Klantenservice Medewerker, dit is een opleiding van Fabius opleidingen waar ik van te voren eerst Receptioniste/Telefoniste en Administratief medewerker krijg voor dat we aan de Klantenservice Medewerker beginnen. Deze opleiding wordt als het goed is betaald door het UWV. Dus daar hoef ik mij geen zorgen over te maken.
 
De focus ligt nu op het 5x per week solliciteren, persoonlijk vindt ik dit best wel veel aangezien ik vindt dat je met 2 sollicitaties al blij kan zijn. Het is gewoon ook zo dat er veel functies zijn die niet bij mij passen. Maar het is nu zo dat als ik een baan aangeboden krijg dat ik hier op in moet gaan.
Maar de werkgever kan mij dan alsnog weigeren na een sollicitatie gesprek. Dus dan ligt die bal niet meer bij mij.
 
Ik wil mij wel weer meer richten op schrijven want ik mis het wel een beetje hoor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *