27 februari 2019: Oosterhout!

Foto gemaakt door: creneb
De eerste vrije dag zit er alweer op, ik had geen druk programma en heb het daarom ook rustig aan gedaan.

Om 10.00 uur moest ik bij de C&A in Oosterhout zijn voor een 2e sollicitatiegesprek, dit ging goed. Ik kan niet veel zeggen omdat nog niets zeker is, maar ik ga jullie op de hoogte houden als er wat mocht gaan veranderen in mijn situatie. Na mijn sollicitatie had ik even met Jan gebeld om te vertellen hoe en wat, in de seconde dat ik ophing, belde de Primark. Ik kon andere tijden krijgen namelijk van 12.00 tot 16.00 uur, wat voor mij veel beter is. Nu ben ik vanaf dinsdag middag gewoon lekker met het eten thuis en hebben ik en Jan de hele avond nog voor ons.
Na het gesprek heb ik ook mijn moeder aan de lijn gehad, die vertelde mij dat mijn tante en oom ook in Oosterhout waren. Ik mijn tante gebeld, mijn nichtje nam op, om te vragen of ik wat mocht komen drinken. Dat mocht alleen hadden ze wel in de middag plannen om naar tweedehands winkels te gaan. Normaal ben ik niet zo van de tweedehands winkels dus ik wist nog niet of ik mee ging. Rond 10.45 uur was ik bij mijn tante en oom, daar hebben we 3 kopjes thee gedronken. En rond lunchtijd hebben we lekker tosti’s met radijsjes en maltezers met suiker op. Na de lunch zijn we eerst naar Zevenbergen gereden daar hebben we even rond gekeken en later zijn we naar de Emmaus Langeweg geweest in Langeweg. Ik heb niets gekocht omdat ik niet van de tweedehands winkels ben. 😂
Eenmaal thuis was het veel te lekker weer om binnen te zitten, buiten was het een paar graden warmer en heb toen met de buren lekker staan kletsen. Om 17.00 uur was Jan ook weer thuis en hebben een soepje met een ciabatta brood gegeten. Daarna hebben we op de bank zitten gamen, Jan op zijn switch en ik op die van mij, beide een ander spelletje dus. We zijn ondanks dat toch vroeg naar bed gegaan want de volgende ochtend moesten we vroeg op. Maar dat is voor morgen.
Veel liefs en veel leesplezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *