1 maart 2019: schilderen!

Het is de 3e dag vrij, en omdat ik gister niks geschilderd had, moest het vandaag. Ik heb gekozen voor een vrij simpel landschap die ik met 1 bepaalde kwast kan schilderen.

Ik wil er nog wel bij vertellen dus dat dit niet zo een idee uit mijn hoofd is, maar dat ik iemand na schilder die dit uitlegt. Zie het maar als online lessen die ik volg, en allemaal in het Engels. Toen ik bezig was met het schilderij dacht ik eerst dat het echt niet mooi was ofzo, maar na mate ik langer kijk begin ik hem steeds mooier te vinden.

Voor de rest heb ik lekker bank gehangen vandaag en even naar het Kruidvat geweest want ook in dit huis is de griep op komst, en als het goed is komt hij over een kwartiertje thuis (Jan bedoel ik dan). 😂
Het aankomende weekend hebben we niet veel te doen, mijn zus had ons uitgenodigd om Pokebowl te komen eten vanavond maar dat was erg onhandig want dan had ik eerst op Jan moeten wachten en daarna nog naar Rotterdam moeten rijden. En we hebben per slot van rekening nog een pan nasi staan dus die gaan we eerst lekker op maken dadelijk.
Veel liefs en veel leesplezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *