Weekoverzicht 1#: Week van de kneuzingen.

Digitaal schilderij gemaakt in Autodesk Sketchbook.
Van de week weer begonnen met werken, helaas hierdoor minder tijd om te bloggen. De eerste 3 dagen van mijn werk kon ik om 09.00 beginnen zodat ik om 13.00 klaar was met werken. Echter toen ik lekker bezig was met het vullen van onderbroeken en ik op een olifantspoot (ronde kruk met wieltjes) stond.

Viel er een pakje onderbroeken naar beneden. Toen ik even later wilde afstappen kon ik dus nergens dat pakje onderbroeken vinden dus precies toen stapte ik op dat pakje met mijn linkervoet waar door ik uitgleed, hup van de olifantspoot zo op de grond. Ik heb mijzelf hierbij opgevangen met mijn rechterpols. Een collega is gelijk een ice pack voor mij gaan halen want de pols begon wel een beetje op te zwellen. Ik ben dezelfde middag ook naar de dokter geweest, deze wist niet zeker of mijn pols gebroken was, en verwees mij dan ook door naar het Amphia ziekenhuis om een Röntgenfoto te laten maken. Uiteindelijk was hij gelukkig niet gebroken. Vrijdag ben ik ondanks de pijn wel gewoon gaan werken, wel moest ik met de bus naar mijn werk van Ulvenhout naar Tilburg, want mijn auto stond nog in Tilburg.
Zaterdag waren Jan en ik weer vroeg opgestaan om te rennen, we hebben 2,85 km gerend met intervallen van 45 seconden hardlopen en 30 seconden wandelen. Helaas kreeg ik bij iedere interval die ik moest hardlopen ontzettende pijn in mijn rechterknie en bij de laatste ronde kon ik het niet meer door de pijn volhouden en zou mank gaan rennen. Dit was de reden om voor mij vroegtijdig te stoppen want anders zou ik nog mijzelf een verkeerde manier van rennen aanleren.
Maandag en dinsdag ben ik gewoon weer naar mijn werk gegaan hier heb ik een broekentafel helemaal netjes op standaards gevouwen. Ook moest ik andere collega’s laten zien hoe ze dit moesten vouwen.
Afgelopen woensdag was de pijn in mijn knie en pols het ergst, ik had deze nacht ook met een drukverband om geslapen en deze heb ik ook woensdag overdag gedragen, dit had ik eigenlijk niet moeten doen, want de pijn was nog erger geworden. Dus het was eigenlijk de proef op de som nemen, en heb afgelopen nacht geen drukverbanden gedragen. Ik werd wakker met minder pijn in mijn knie, wat natuurlijk heel fijn is. Hopelijk kan ik dadelijk weer mijn fietsje op zonder te veel pijn.
Dit was het weer voor deze week, en wil dit eigenlijk 1x per week zo doen.
Veel liefs en leesplezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *