Nieuwe Job, bij de C&A!

Per 2 april 2019 ben ik over naar de C&A, het is een heel groot verschil met de Primark, bij de Primark krijg je alles voorgekauwd van je supervisor of manager een opdracht, en moet je dat uitvoeren. Bij de C&A is het de bedoeling dat je dit zelf in de gaten houdt, waardoor je meer oog voor het retail en detailhandel proces krijgt.

Mijn collega’s zijn allemaal weer superaardig dus daar ligt het zeker niet aan, maar de instelling en mindset van de winkel is gewoon heel anders en daar moet ik gewoon nog mijn draai in vinden. Bij de C&A ben ik ook nog meer bezig om de klanten-ervaring nog leuker en makkelijker te maken, wat natuurlijk veel voldoening geeft. Mijn werktijden zijn daar in tegen ook een stuk leuker geworden, ik heb sowieso 1x in de week vrij en moet daar tegenover wel 1x in de week een gehele dag werken, dat is niet erg. De overige 3 dagen zijn het allemaal halve dagen. Waardoor ik meer vrije tijd heb op een dag.
Ik ben super benieuwd wat de toekomst voor me nog in het verschiet heeft liggen bij de C&A. Ik vind het in ieder geval veel leuker dan bij de Primark, de mensen bij de Primark zijn natuurlijk ook heel leuk maar het zijn meer de werkzaamheden die meer diversiteit een aantrekkelijker zijn.
Ook ben ik aan het kijken of ik toch weer aan de scooter kan, ik mis toch wel dat ik met de scooter kan rijden en of naar mijn werk kan gaan. Het maakt ook een stuk aantrekkelijker om met de scooter nu naar mijn werk te gaan omdat Oosterhout een stuk dichterbij dan Tilburg is.
Veel liefs en leesplezier nog!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *