Lang geleden!

Het is inmiddels alweer even geleden dat ik iets nieuws op mijn blog heb geplaatst, om precies te zijn al sinds mei niet meer. Ook zijn er al een aantal dagen in het nieuwe jaar en dat betekend voor veel mensen weer nieuwe voornemens. Hier lees je die van mij.

Mijn jaar is eigenlijk goed begonnen, ik mag niet klagen, met mijn gezondheid gaat het goed en heb mijzelf voorgenomen om dit jaar er gewoon voor te gaan. Ik wil 20KG afvallen, zodra het kon heb ik mijzelf ingeschreven bij de Basic-Fit en ben van plan om samen met Jan te gaan sporten. Afgelopen maandag de 6e ben ik voor de eerste keer sinds 2018 in de sportschool geweest. Ik ben toen een uurtje wezen sporten 12 min. cardio en de overige tijd heb ik op de apparaten mijn spieren getrained. Wel was ik die maandag helemaal vergeten om een analyse te laten maken van mijn lichaam. Maar ik ben gisteren ook weer wezen sporten, samen met Jan. Nu heb ik deze keer wel een lichaamsanalyse laten maken.

Verder wil ik zo’n drie keer per week gaan sporten, 1x per week zonder Jan met of iemand die dan toevallig mee wil en 2x per met Jan. De bedoeling is dan op de maandag morgen, woensdag avond en de zaterdag ochtend. Voor de rest gaan we wat beter op onze voeding letten, deden we al, maar nu nog net iets meer. Zo letten wij namelijk ook of er ergens geen glucose-fructose siroop in zit, dit is namelijk de stille dikmaker. Het zit bijna overal in, en maar weinig mensen die er op letten of het er in zit. Mijn voortgang ga ik natuurlijk met jullie op deze blog delen!


Ook heb ik besloten om sinds 9 jaar weer autolessen te nemen, ik heb al een rijbewijs maar deze is alleen om te kunnen rijden in een automaat. Als je alleen in een automaat kunt rijden wordt je toch wel erg beperkt in de keuze als je bijvoorbeeld een nieuwere auto wil kopen. Of een rijbewijs voor een handgeschakelde auto kan handig zijn in geval van nood.

 


Ook heb ik vanaf 12 januari 2020 een social deal lopen voor mijn nagelstudio, de nagelstudio is al sinds 9 december 2019 open. Helaas heb ik nog niet zoveel naamsbekendheid maar met de social deal hoop ik dat ik toch iets meer klanten kan trekken. Wil je weten welke deals er online komen verwijs ik je graag door naar de website van mijn nagelstudio.

Dit was hem weer, ik hoop dat jullie het een beetje leuk vinden om mijn plannen en voortgang te lezen.

Groetjes,
Els

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *