Bloggen weer oppakken.

De laatste post die ik typte was van 9 januari 2020, we zijn enkele maanden verder. En wat een veranderingen hebben we meegemaakt. We zijn beperkt in ons doen en laten en daar moeten we ons zelf op aanpassen. Zo kwam bij mij het idee op om weer meer te gaan bloggen.

Nu ik wat tijd om handen had, ben ik een poosje bezig geweest met de vraag wat ga ik doen nu ik weer wat meer tijd heb? daar door was ik benieuwd of het domein waar ik vroeger op blogde alweer vrij was gegeven. Dit was zo, ik kon de domeinnaam elsvangennip.nl weer kopen.

Dit domeinnaam heb ik jaren geleden op gegeven omdat ik het minder aan mijn naam wilde koppelen. Ik had daarna de domeinnaam girlzandbunz.nl ik wilde er een blog van maken over het leven samen met konijnen. Niet dat dit interessant was maar toch het leek mij toen leuk. Even later wilde ik wat geld besparen en ben toen overgegaan op een blognaam.blogspot.nl blog. Hier kon ik mij wel in vinden aangezien daar ook talloze thema’s voor beschikbaar zijn. Wel wilde ik weten hoe elsvangennip.nl er uit zag toen ik het domein niet meer in mijn beheer had. Het was dus veranderd in een neppe schoenenwinkel. Ik heb na een poosje een boze mail naar de persoon gestuurd dat ik dat niet wilde dat er nog wel lelijke schoenen onder mijn naam werden verkocht. Dat is alweer zo’n 4 jaar geleden, en nu heb ik dan eindelijk mijn eigen domeinnaam terug.

Gister en vandaag ben ik dan zo wat anderhalve dag bezig geweest om mijn site zo te krijgen hoe ik het wilde. Stylesheets doorzoeken en plaatjes wijzigen. Ik heb inmiddels ongelooflijk veel respect voor mensen die dit in hun dagelijks leven doen. Het ziet er allemaal zo simpel uit, maar dat is het niet.

Vanmiddag rond lunchtijd even wezen fietsen, ik wilde in eerste instantie gaan zonnen maar had een dikke trui aan. Na deze uit gedaan te hebben was het nog steeds een beetje te warm in mijn zwarte hemd dus ben ik maar door gefietst. Naar ’t Ginneke, en zo langs de Mark weer richting huis dit totaal was ongeveer zo’n 3 km. Bij de mark heb ik dit plaatje nog geschoten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *