Weekly update: week 15/16

In de weekly update laat ik weten wat ik zoal gedaan heb, de laatste periode ben ik vooral veel bezig met mijn hobby’s omdat ik nu hier meer tijd voor heb. Van tekenen tot aan gamen, het zijn heel wat hobby’s die ik heb.

Donderdag 9 april: heb ik echt mijn zinnen moeten verzetten, ik had mijn nagels zo’n 2 weken geleden gedaan maar ze zagen er niet meer uit. Ondanks dat ik zelf ook nagelstyliste ben, kijk ik best wel op om mijn nagels zelf te doen. Het duurt altijd langer dan dat ik wil en het geduld raakt daarbij sneller op, de rechterhand met de linkerhand doen draagt niet bij dat het sneller gaat. Maar uiteindelijk was ik wel blij met het resultaat.

Vrijdag 10 april: Ik wilde al weer een aantal weken iets anders met mijn haar. Net in diezelfde week moesten ook alle kappers sluiten waardoor ik mijn haarverf drama maar weer uitgesteld had. Uiteindelijk moest ik vrijdag toch nog even naar het Kruidvat voor andere dingetjes. Eenmaal voor het schap van de haarverf zag ik dat ze ook van die Dip-dye pakketjes hadden. Dip-dye wil niks anders zeggen dat het onderste gedeelte een andere kleur is dan je eigen haar. Dit had ik namelijk in gedachten, als ik dan de blonde kleur zat ben kan ik er een tijdelijk kleurtje overheen gooien.

Ik spring gelijk door naar zondag 12 april, zaterdag hebben we alleen wat boodschappen gedaan en voor de rest even wat gewandeld. Zondag wilde we ook weer naar buiten maar ik wist niet wat ik wilde, gelukkig heb ik ook een scooter en zijn we met zijn 2e op de scooter gestapt om vervolgens langs de Mark een route te rijden.

Op 2e paasdag waren we uitgenodigd door mijn moeder om te komen brunchen in Rotterdam. We hebben hier even over getwijfeld omdat we in Ulvenhout, Noord-Brabant wonen en mijn ouders wonen in Rotterdam. Gelukkig is mijn vader best wel creatief en had de volgende oplossing:

En in Rotterdam kon ik ook weer even contact maken met mijn konijntjes die nog steeds bij mijn ouders in Rotterdam wonen.

Dinsdag 14 april heb ik een nieuwe hobby ontdekt, namelijk tekenen, vroeger was ik nooit zo goed in tekenen. Ik tekende alleen maar een soort van graffiti letters in mijn naam. Maar nu sinds ik een Samsung Galaxy Tab S6 heb met zo’n bij behorende pen, wilde ik daar toch eens een poging aan wagen. En het lukte mij, dinsdag en woensdag heb ik 2 ogen getekend.

De volgende wekelijkse update zal op een op zondag of maandag middag vallen. Dit is wat makkelijker te verwerken.

Groetjes,
Els.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *